Sigg Traveller MyPlanet Black 0.6L - alumiininen juomapullo

SIGG Traveller MyPlanet 0.6L juomapullo on erittäin kevyt ja kestävä juomapullo josta nautit juomasi aina puhtaasti ilman haitallisia kemikaaleja. Pullon saumaton rakenne on erittäin kestävä. Sveitsissä kehitetty, valmistettu ja hiilineutraali vuodesta 2022 lähtien.

  • 100% kierrätetty alumiini ulkopinta
  • EcoCare sisäpinta kestää esimerkiksi hedelmien hapot ja hiilihapot
  • Ei kemikaaleja, BPA-vapaa
  • Korkki valmistettu uusiutuvasta materiaalista
  • Täysin tiivis
  • Valmistettu Sveitsissä

SIGG on valmistanut laadukkaita tuotteita alumiinista jo vuodesta 1908 lähtien. Kaikki klassiset ja muotoilupalkitut SIGG Traveller juomapullot valmistetaan Sveitsissä tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Jokainen pullo valmistetaan yhdestä alumiinikomponentista, jolloin valmiiseen tuotteeseen ei tule lainkaan vuotoherkkiä saumoja. Alumiini on materiaalina erittäin kestävä ja kevyt. Se taipuu ja saa elämisen jälkiä pitkän käyttöikänsä aikana, mutta säilyttää ominaisuutensa pitkään kovassakin käytössä. 

SIGG alumiinipulloissa on patentoitu ja joustava EcoCare® -sisäpinnoite, joka taipuu pullon mahdollisten kolhujen tai klommojen mukaan ja pullo säilyy käyttökelpoisena näistä arvokkaista elämisen jäljistä huolimatta. EcoCare® -sisäpinnoitteen ansiosta SIGG pulloon voi laittaa veden lisäksi myös happamia juomia, mehuja ja hiilihapollisia juomia ilman, että alumiinista irtoaisi mitään juomaasi. Tämä patentoitu sisäpinta ei myöskään kerää itseensä mitään hajuja eikä makuja ja pullo on erittäin helppo pitää puhtaana. Näin SIGG pullosta nautittu juoma on aina raikas ja vapaa kemikaaleista.

SIGG tuottaa kaikki alumiinipullot Sveitsissä pitääkseen ympäristövaikutuksensa mahdollisimman matalina. Lukuisat innovaatiiviset ratkaisut ovat mahdollistaneet alumiinisten SIGG juomapullojen ekologisen jalanjäljen pienentämisen. SIGG alumiinipullotuotannon käyttämästä energiasta yli 55% on peräisin uusiutuvista energialähteistä. SIGGin tavoitteena on Zero Waste -ajattelu ja tuotannon erittäin pienestä jätemäärästä 99% pystytään kierrätämään. Esim. pullojen huuhteluun käytetty vesi kerätään suljettuun vesikiertoon, jossa vesi puhdistetaan ja käytetään uudestaan. 

SIGG alumiinituotteiden korkean laadun, pitkäikäisyyden sekä kierrätettävyyden takia SIGG tuotteiden hiilijalanjälki on merkittävästi pienempi kuin kertakäyttöisten PET pullojen ja pitkän elinkaarensa lopussa alumiininen SIGG juomapullo on siis 100% kierrätettävä.

Tuotteeseen liittyvät listaukset: Vaellus - Vaellusjuomapullot, Treeni - Juomapullot, Retkeilyvarusteet - Termospullot ja pullot retkeilyyn, Vaellus - Vaellusvarusteet, Treeni - Treenivarusteet, Treeni - Nyrkkeily

Väri: Vaaleanpunainen (SIGG6027.30)
Näytä lisää...
Uutta
24,90€
  • Vaaleanpunainen
  • Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Toimitustavat ja -hinnat
  • Ilmainen palautusoikeus 30 päivää. Ei koske erikoistoimitettavia.
  • Paljon erilaisia maksu- ja toimitustapoja.
  • Meiltä saat myös K-Plussa-pisteitä.

Toimitustavat ja -hinnat

  • Toimitus lähimpään DB Schenkerin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,50 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ DB Schenkerin noutopistetoimitukset vain hintaan 5,50 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen. Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat tiedon lähetyksen noudosta tekstiviestillä. Lähetystä säilytetään 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Toimitus lähimpään Postin noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestinä. Toimituksen säilytysaika on vain 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Toimitus lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen 7,90 € (klubilaisille 5,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Matkahuollon noutopistetoimitukset hintaan 5,90 eur (7,90 eur). Tuotteet toimitetaan alasvetovalikosta valitsemaasi noutopisteeseen 2-4 arkipäivässä. Huom! Mikäli noutopiste on automaatti eivät sinne sovi yli 60 cm pituiset tuotteet. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Toimituksen säilytysaika 7 vrk. Jos haluat noutaa pakettisi esim. työpaikan läheltä, muuta toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite.

  • Postin Express-paketti työpaikalle 9,90 € (klubilaisille 7,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin toimituksen työpaikallesi hintaan 7,90 eur (9,90 eur). Tuotteet toimitetaan työpaikallesi arkipäivänä klo 8:00-16:30. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Laita toimitustiedoissa osoitteeksi työpaikan osoite, jotta lähetys tulee työpaikallesi.

  • Postin paketti kotiin 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ Postin kotipaketin hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Posti toimittaa tuotteet kotiisi. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Toimituksen ajankohta sovitaan etukäteen puhelimitse. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.  

  • Matkahuollon kotijakelu 11,90 € (klubilaisille 9,90 €)

    Saat REKISTERÖITYNEENÄ kotiintoimituksen hintaan 9,90 eur (11,90 eur). Matkahuolto on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä lähetyksestä, jolloin sovimme jakeluajan, Suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Huom! Mikäli haluat tilauksen toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen muuta toimitustiedoissa osoitteeksi kyseinen osoite.

Jaa: Jaa Facebookissa Jaa Pinterestissä

Teknologiat

BPA vapaa

Samankaltaisia tuotteita

Muut ostivat myös

TakaisinSulje